Tuesday, December 24, 2013

Pentru parfumurile personalizate, preturile pornesc de la 10.000 Lei si pot ajunge pana la 50.000 Le


Home Style News Editor’s choice personal style tendinţe Beauty lea delaria News Makeup Hairstyle Skincare Sănătate Escape Lifestyle Artă News muzică lea delaria carte film & teatru arte vizuale Noutăţi Shopping News Boutique lea delaria EDITOR S CHOICE FASCINANTĂ lea delaria LA ORICE VÎRSTĂ lea delaria Party Galerii Video Concurs
Cel mai recent lansat lea delaria studio de creatie olfactiva, Natura lea delaria si distinctie , este un loc primitor, pe strada lea delaria Dr. Victor Babes 17 din Bucuresti. Ii apartine Alinei Ieva . Impreuna cu ea, dupa o intalnire in care ii precizati detalii precum ora si data nasterii sau care sunt cele mai vii amintiri olfactive, dar si altele care o ajuta sa determine ce tip de personalitate aveti, ce comportament sau stil de viata, va puteti crea aroma potrivita.
Instruita intai ca medic, si apoi ca specialist in parfumuri, in laboratoarele din Grasse, Franta, Alina spune ca prima dintre meseriile sale este ceea ce o face diferita de un nas (creator de parfumuri). Eu creez din punct de vedere stiintific (al aspectelor medicale si psiho-informationale) si folosesc calitatea olfactiva doar pentru a spune OK, e ceea ce am gandit sau nu .
Inainte de a trece la crearea parfumului si alegerea notelor care va plac, Alina va ajuta sa descoperiti zona de maxima perceptie senzoriala, adica locul din jurul nasului unde simtiti cel mai pregnant aroma. Modalitatea va ajuta sa identificati cu mai multa acuratete mirosurile care va plac si care nu. Parfumul trebuie sa miroasa lea delaria intr-o infinitate de moduri, trebuie doar sa avem capacitatea de a descifra ceea ce creierul preia de la receptori , spune ea. In plus, parfumurile sunt percepute diferit de oameni, ca urmare a memoriilor olfactive lea delaria diferite, a factorilor de timp sau a celor de mediu. De exemplu, un parfum miroase diferit intr-o zi insorita fata de cum miroase intr-o zi ploioasa .
Pentru a intelege putin mai mult din povestea ingredientelor unui parfum, Alina m-a invitat sa simt diferenta dintre materia bruta (extractul lea delaria de tip esenta) si substanta cu calitati olfactive, care se prepara din acesta, prin metode de dinamizare si potentare a moleculelor. E un proces tehnologic, biochimic , spune aratandu-mi cum miroase santalul pregatit pentru a intra in compozitia unui parfum. Iar diferenta dintre cele doua e notabila! Iar povestea lea delaria spumei de lemn, adica aroma lemnului peste care a cazut spuma apei (in valuri), este inca unul dintre detaliile cunoscute doar de catre adevaratii iubitori ai parfumurilor. Amestecul de apa sarata si lovirea materialului creeaza note distincte, pretioase pentru unele parfumuri.
Alina Ieva nu creeaza pentru anumite lea delaria tipologii, desi recunoaste ca i se pare fascinant cum se etaleaza un parfum pe un barbat si cum o face pe o femeie. Creez parfumuri pe arhetipuri umane , precizeaza ea, adaugand apoi ca exista o legatura intre cifra destinului, zodia fiecaruia si parfumul cel mai potrivit.
Pentru parfumurile personalizate, preturile pornesc de la 10.000 Lei si pot ajunge pana la 50.000 Lei pentru cele elaborate in laboratorul din Grasse. Pretul unei variante nepersonalizate, precum o editie de Paste, disponibila acum in studio, este de 1.200 Lei (50 ml) sau 700 Lei (5 ml).
Irina Milenkovici lea delaria (Art PR) planuieste pentru petrecerea de Anul Nou o cina clasica, intr-un decor de [...]
Stefan lea delaria George on Gucci, lea delaria sponsor al Galei LACMA Art+Film Stefan George on Book Cover Tee – Capitolul lea delaria IV Vlad on Street Style Star OnlineArts on BAZAAR recomanda: Stefan Caltia, la AnnArt DeAici on BAZAAR Spy
December 2013 November 2013 October 2013 September 2013 August 2013 July 2013 June 2013 May 2013 April 2013 March 2013 February 2013 January 2013 December 2012 November 2012 October lea delaria 2012 September 2012 August 2012 July 2012 June 2012 May 2012 April 2012 March 2012 February 2012


No comments:

Post a Comment